Speltips: Olli Olli

Olli Olli er eit spel som får deg hekta på kort tid. Du vil sannsynlegvis bli steik forbanna innimellom fordi du er så dårleg, men stort sett er det klassikeren «ein gong til» som regjerer.

olli-olli-screenshot

Med ulike kombinasjonar på PS Vita-en så drar du triks, der målet er å kombinere desse i lange kombinasjonar. Du får mange ulike mål som skal tilfredsstillast før du får gå vidare til neste utfordring. Vanskeleg, men oppnåeleg.

Kort og godt ein skikkeleg godbit! Spelet har i tillegg til PS Vita òg kome til Windows.

PS: Olli Olli 2 er på veg. 🙂

Publisert av

Jo Bjørnar

I am a teacher at "Amalie Skram videregåande skule", a high school in Bergen, Norway. I teach computer science, technology and research and media. Every now and then I publish something in line with this, it being photography, filming, programming and the like. More often, though, you will find something about my big passion; mountains and the outdoors. I hike, walk, ski, telemark and enjoy this as often as possible.